Resultaten voor marketing en communicatie

 
marketing en communicatie
Marketing- en Communicatiesupport Arteveldehogeschool Gent.
Daarna zocht ik een praktisch gerichte opleiding met boeiende vakken. Zo kreeg ik het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport in mijn vizier. Dat beantwoordde exact aan wat ik voor mezelf in gedachten had en dus heb ik de sprong gewaagd. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.
tilroy.com
Marketing communicatie. Salary. Clock Arrow. Food.
Werken in marketing of communicatie. Om echt goed werk te leveren in marketing en communicatie, moet je trots kunnen zijn op het bedrijf waarvoor je werkt. Daar zorgt Lidl voor. We groeien als kool, vernieuwen onze winkels voortdurend, en bieden een heerlijk vers en gevarieerd topassortiment aan.
marketing en communicatie
Marketing communicatie Armonea.
Je krijgt de kans om deel te nemen aan enkele projecten binnen communicatie en social media waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Als je houdt van een gevarieerde job, dan is een functie binnen Marketing en Communicatie zeker iets voor jou: geen enkele dag is dezelfde.
seopageoptimizer.nl
Graduaat Marketing- en Communicatiesupport Howest.
Welke echte vakken heb ik in het eerste jaar naast de praktijk? Organiseren Basis: Marketing en Communicatie, Projectmanagement en ICT-instrumenten Word, Excel, Outlook, Office 365, Mailchimp. Communiceren Nederlands, Frans en Engels. Creëren Digitale: social media, Wordpress en grafische vaardigheden Adobe Creative Cloud, Canva.
keyboost.nl
Marketing Communicatie mbo Zadkine Business College Zadkine.
Wat ga ik doen? De opleiding Marketing Communicatie duurt 3 jaar. Tijdens deze 3 jaar leer je hoe je voorlichting geeft, wervende teksten schrijft, videos maakt, een product of dienst in de markt zet en onderzoek doet naar verschillende merken.
marketing en communicatie
Marketing en communicatie - Marketingcommunicatie begrijpen.
Journalist marketing en commercie. Monique is een gedreven onderneemster en heeft in de combinatie van haar commerciële en journalistieke achtergrond, de uitdaging gevonden om complexe marketing onderwerpen in jip-en-janneke taal uit te leggen. Daarmee maakt ze marketing toegankelijk voor een groot publiek.
vind-een-coach.be
Sales, marketing en communicatie Syntra AB.
Sales, marketing en communicatie 55. Talen en copywriting 25. Transport en logistiek 46. Voertuigen en metaal 22. Veiligheid, preventie en milieu 47. Terug Administratie en onthaal. Hou je van organiseren en ben je sociaal? Kies voor een boeiende praktijkopleiding, met garantie op een job!
HBO Marketing Communicatie.
Marketing Communicatie is nergens een numerus fixusopleiding. Kom hier alles te weten over de numerus fixus opleidingen. Je hebt recht op studiefinanciering als jij de opleiding Marketing Comunicatie aan een erkende hogeschool volgt. Je moet dan wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Op HBOstart vind je een overzicht van hogescholen en alle hbo opleidingen.
Wat is marketingcommunicatie en waarom is het belangrijk?
Je klanten komen niet vanzelf naar je toe. Ze hebben vaak keuze uit meerdere aanbieders. Jij moet je bedrijf en producten dus op de juiste manier, op de juiste momenten aan de juiste mensen presenteren. Dit specialisme heet marketing communicatie. Wat is marketing communicatie?
Marketing- en communicatiesupport - Hogeschool Gent.
M Marketing- en communicatiesupport. Als marketeer en communicatie-expert ondersteun je de interne en externe communicatie in een onderneming. Je bent de rechterhand van de commerciële medewerkers. Je gaat steeds probleemoplossend en doelgericht te werk en past alle communicatieactiviteiten vlot toe.

Contacteer ons