Resultaten voor marketing studie

 
marketing studie
Commerciële Economie Hbo-opleiding Hogeschool Saxion.
Start in september. Wil jij een carrière in een commerciële en creatieve functie in de marketing of sales? Dan ben je bij Commerciële Economie aan het juiste adres! Hier leer je hoe je producten en diensten in de markt zet, promoot en verkoopt met offline én online kanalen. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste online media en maak je de coolste campagnes. Kies dan voor Commerciële Economie. Deze studie is ook in Deeltijd te volgen. Maak het verschil! Als CE'er' denk jij mee over de commerciële aanpak van jouw klant of werkgever. Van strategie tot uitvoering. Je leert hoe jij het verschil kunt maken. Leren in de praktijk. Je leert vooral door veel te doen. Niet in je eentje maar samen met andere studenten. De opleiding Commerciële Economie van hogeschool Saxion is voorloper op het gebied van modern onderwijs.
vind-een-coach.be
Thema Marketing Hogeschool Utrecht.
Door de explosieve toename van realtime data is er steeds meer informatie voorhanden om klantgedrag te begrijpen en op basis daarvan de klantreis te verbeteren. Data-analyse is daarom een vast onderdeel van de opleidingen binnen het thema Marketing. Bekijk de mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de studiekosten. Opleidingen in dit thema. Associate Degree Deeltijd. Behoefte aan meer informatie of persoonlijk studieadvies? Bezoek de open avond pagina voor de meest actuele informatie. Waarom bij de HU? Wilje een bachelor in deeltijd volgen? Door de flexibele opbouw van de opleidingenbepaal je zelf het tempo en de vorm online of bij de HU van je studie. Eenpersoonlijke studiecoach biedt ondersteuning. Combineer studeren en werken.
marketing studie
Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing- en Communicatiesupport Geel Professionele bachelor Thomas More.
Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing- en Communicatiesupport. Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing- en Communicatiesupport. Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing- en Communicatiesupport. Na je studie. Marketing in verkort traject voor graduaat Marketing- en Communicatiesupport. Verkort traject van de professionele bachelor Bedrijfsmanagement.
keyboost.vlaanderen
Digital Marketing Strategie Beeckestijn Business School.
De business case dag is een mooie toets om al het geleerde in de praktijk te brengen. Ook werk je tijdens de studie aan je eigen plan, zodat je dit na afloop van de studie meteen kan gaan uitvoeren. Ook is het een goede manier om je netwerk uit te breiden, met docenten en mede-studenten.'.' Ik" ben erg blij dat ik de opleiding gevolgd heb. In een korte tijd wordt je ontzettend veel digital marketing kennis bijgebracht. En door gezamenlijk diverse cases te behandelen en uiteindelijk zelfstandig een digitale strategie te schrijven, kun je de geleerde stof gelijk goed toepassen. Daardoor viel alles meer op zn plek. Kortom: voor mij een goede mix van theorie en praktijk." Het" Digital Marketing Plan dat ik voor mijn werkgever heb geschreven kon ik direct implementeren." Marketing manager bij TimeChimp. Lees de ervaring van Brendan. Digitale Transformatie Organisatie. Leer hoe jij sturing geeft aan de digitale transformatie en creëer je eigen digital roadmap. Digital Online Marketing.
seopageoptimizer.nl
Marketing Communicatie opleiding The New School.
Opdrachten en projecten. Informatie voor studenten. Informatie voor bedrijven. Informatie voor stagebedrijven. Aanmelden voor open avond. Ben jij 1 van de 50 nieuwe studenten voor volgend jaar? Schrijf je in voor de open avond. Nieuwsgierig naar de vakken docenten? Lees meer over onze marketing communicatie opleiding.
keyboost.nl
Wat kan ik studeren in Marketing, Sales Communicatie? Deze hbo-opleidingen! Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Wil je die kunst leren verstaan? Kies dan voor deze internationale marketing en sales opleiding. Ontdek Commerciële Economie. Commerciele Economie Innovation. Ben jij altijd bezig te vernieuwen? Heb je een brede blik en ben je ondernemend, creatief en geef je niet snel op? Leer bij Commerciële Economie - Innovation hoe je nieuwe ideeën ook echt realiseert en maak van innovatie je beroep! Zo zorg je voor toekomstbestendigheid van bedrijven en organisaties. Ontdek Commerciele Economie Innovation. Word jij die foodprofessional die nieuwe producten in de markt zet, consumenten gezonder laat eten en zorgt voor een goede kwaliteit van ons voedsel? Food Business is dé studie van de toekomst.
Marketing Arteveldehogeschool Gent.
Wat na je opleiding? Je vindt vlot een job als marketing officer, accountmanager of online marketeer. 95 van de afgestudeerden met dit diploma is na één jaar aan het werk. Hier vind je de contactgegevens van de opleiding, de Dienst Studieadvies, de Dienst Studentenvoorzieningen STUVO en de Dienst Studentenadministratie.
Marketing- Communicatiesupport - Graduaat HBO5 Erasmushogeschool Brussel.
In onze opleiding wordt geen grens getrokken tussen theorie en praktijk. Alles wat je leert, wordt soms zelfs al tijdens de eerste weken van de opleiding toegepast in de praktijk. Na je studie. Springplank naar een dynamische sector. Met een graduaatsdiploma Marketing heb je een ruime keuze op de arbeidsmarkt en uitzicht op een boeiende carrière. In het tweede jaar kies je voor een afstudeerrichting. Ligt je hart eerder bij marketing, dan ga je voor een functie als junior digital marketeer, junior product- of brand marketeer of je komt terecht in een marketingadviesbureau, een bureau voor direct marketing of de research- of salesafdeling van een bedrijf. Liever verder in communicatie?
Marketing Mechelen Professionele bachelor Thomas More.
Na je studie. De job van je leven. De job van je leven. Social media expert. PR- en communicatieverantwoordelijke. Tweede bachelor Bedrijfsmanagement in 1 jaar. Je kan in slechts 1 jaar een tweede bachelordiploma Bedrijfsmanagement behalen met een specialisatie in een andere afstudeerrichting/ander keuzetraject. Tweede bachelor via verkort traject. International Business and Trade ENG. Media en Entertainment Business. Informatiemanagement en Multimedia: Information Cyber Security. BAS - Belgian Ad School. Master via schakeljaar. Probeer iets te vinden wat je écht graag doet. Iets wat niet aanvoelt als school, maar als hobby. Philippe studeerde marketing.
Marketing en reclame: de QR-code in 5 innovatieve toepassingen studie.
Subscribe To Rss Feed. Marketing en reclame: de QR-code in 5 innovatieve toepassingen studie. Home Innovation Marketing en reclame: de QR-code in 5 innovatieve toepassingen studie. Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken. Schrijf u nu uit!

Contacteer ons